Gratis fragt
8 dages returret
12 måneders garanti
0
Ring +45 99 235 235

Besøg vores stand på Roskilde Dyrskue

I denne weekend deltager Conmas i den store maskinudstilling på Roskilde Dyrskue, der er en af Danmarks største landbrugsbegivenheder. Vi glæder os til at byde velkommen på stand 940 fra fredag d. 2. til søndag d. 4. juni.

Maskinudstillingen på Roskilde Dyrskue er en begivenhed, der tiltrækker en bred vifte af besøgende, blandt andet fra landbruget, industrien og entreprenørbranchen. Vi ser frem til at møde potentielle kunder og fortælle mere om, hvordan vi kan levere løsninger til mange forskellige brancher og kundetyper.

Du kan læse mere om maskinudstillingen samt dyrskuets andre events og aktiviteter på Roskilde Dyrskues hjemmeside.

På vores stand vil vi præsentere vores omfattende sortiment af kvalitetsudstyr, herunder gaffeltrucks, palleløftere, pallestablere, lifte med mere. Besøgende på Roskilde Dyrskue får mulighed for at opleve Conmas’ udstyr på nært hold og lære mere om produkternes forskellige funktioner og anvendelsesområder.

Conmas-teamet vil selvfølgelig også være til stede for at rådgive besøgende og besvare spørgsmål om alle vores produkter og tjenester. Som altid hjælper vi gladeligt med at finde den helt rigtige løsning til dine opgaver og arbejdsforhold.

Vi ser frem til at møde jer i Roskilde 2.-4. juni! Hvis du ikke har mulighed for at komme forbi, er du naturligvis velkommen til at kontakte os her på hjemmesiden eller på telefon 99 235 235.

Kontaktinfo

Conmas
Frederikshavnsvej 295
9800 Hjørring, Danmark

Tlf: +45 99 235 235
Mail: info@conmas.dk

CVR: 33863748

Aktuelt & Nyheder
Se alle nyheder

Udfyld formularen for prisforespørgsel

Prisforespørgsel