Mantall søjlelift til salg

Er du på udkig efter en Mantall søjlelift, så er du landet hos Conmas, som er eksklusiv forhandler af Mantall.

Viser alle 4 resultater

Mantall Søjlelifte finder du i vores sortiment, og vi yder vejledning og rådgivning som en del af købet.

Mantall søjlelifte er nøje udvalgt til at indgå i vores sortiment. Materiel fra Mantall er udvalgt, da det opfylder vores krav til kvalitet, teknologi, brugervenlighed samt driftsikkerhed højt!

Vi tilbyder salg af søjlelifte. Modellerne er følgende: Mantall IMP80J og Mantall IMP100J.

Der er flere fordele ved Mantall søjlelift bl.a.:

  • kompakt design
  • lav egenvægt
  • elektrisk og forureningsfri
  • kan anvendes på trang plads
  • udstyret med jib
  • løftekapacitet på op til 200 kg

Har du spørgsmål eller overvejer du køb af Mantall søjlelift, så ser vi frem til at høre fra dig. Du kan uforpligtende kontakte os i dag.

Erik Nicolaisen
Key account manager, Scandinavia
Tlf: +45 99 235 235
Mail: nic@conmas.dk

Mantall søjlelift pris

Som alle vores andre produkter fra Mantall kan vi tilbyde kundetilpasses løsninger, hvorfor prisen også varierer.

Conmas er eneforhandler af Mantall lifte, og du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende pris, så tager vi sammen en dialog.

Køb eller leasing af Mantall søjlelifte

Conmas tilbyder leasing af søjlelift.

Det er ikke altid ideelt at købe en søjlelift, hvis eksempelvis den kun skal anvendes for en periode ved et midlertidigt projekt. Her er løsningen formentlig leasing af Mantall søjleligt.

Vi tilbyder en favorabel leasing af Mantall søjlelift, som vi gerne vil fortælle mere om, hvis du er interesseret,  så tager vores sælger Erik Nicolaisen gerne en uforpligtende snak med dig.

Service 24/7

Når du køber en søjlelift fra Mantall, så er den driftklar til at indgå i din maskinpark. Inden du modtager din nye Mantall søjlelift, så gennemgår den vores interne kvalitetskontrol.

Skulle du opleve nedbrud eller nedetid, og du får brug for hjælp, hvor du ikke selv kan løse udfordringen, så skal du blot benytte dig af vores service, som er tilgængelig 24/7.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at driften kører som forventet, og at nedetid er omkostningstung.

Besøg vores showroom og oplev Mantall søjlelift

Vores showroom er beliggende sammen med vores hovedkontor og administrationen i Hjørring.

Du kan til enhver tid booke en fremvisning i vores 1000 kvm store showroom. Her fremviser vi meget gerne vores Mantall søjlelift eller hele Mantall-sortimentet – du bestemmer.

Vi inviterer gladeligt jer ind i vores showroom, og vi fortæller mere end gerne om vores Mantall søjlelifte og/ andet materiel, samt fremviser dets funktioner.

Du booker tid til at besøge vores showroom gennem Erik Nicolaisen, hvis du blot sender ham en mail, eller giver ham et kald.

Et besøg i vores 1000 kvm showroom er helt uforpligtende – Vi glæder os til at byde dig/jer velkommen!

Her finder du adressen.

Book en demo af Mantall søjlelift

Hvis du påtænker at købe en Mantall søjlelift, så kan vi anbefale dig, at få en på prøve, inden du foretager et endeligt køb.

Hos Conmas kan du book en demo på en ubestemt prøveperiode. Så kan du se om produktet lever op til dine krav og behov, samt hvordan den er i drift. Vi tager selvfølgelig altid en dialog med vores kunder først om deres behov, og forsøger at finde frem til den søjlelift, som er bedst passende. Dog ved vi, at køb af søjlelift kræver en større overvejelse, og vores kunders tilfredshed er alt afgørende for os. Derfor tilbyder vi alle kunder i Danmark, at de kan book en demo, og dermed få Mantall søjleliften stillet til rådighed i en prøveperiode.

Du får altså mulighed for at afprøve Mantall søjlelift i aktion i dagligdags brug. Sådan oplever vi nemlig, at kunden kommer bedst igennem købsprocessen, og booking af demo-søjlelift er selvfølgelig helt uforpligtende!

Vi leverer demoen hos dig, du skal blot kontakte os for en booking af demo.

Book Mantall søjlelift demo hos Conmas ved at tage kontakt til:

Erik Nicolaisen
Key account manager, Scandinavia
Tlf: +45 99 235 235
Mail: nic@conmas.dk