Gaffeltrucks med kraftig ydeevne og høj driftssikkerhed

Her på siden finder du gaffeltrucks fra vores eget mærke, Conmas. Alle modeller er designet med driftsikkerhed og brugervenlighed for øje, samtidig med at vores gaffeltrucks har den optimale løftekapacitet, så du kan køre med tunge ladninger uden at gå på kompromis med stabiliteten.

Filtrer produkter

Filtrering:

Nulstil filtre
Kategori
Pris
0 kr. - 0 kr.
Løftehøjde i m
Løftekapacitet
Gaffellængde
Viser 0 af 0 resultater
Sorter efter:
Viser 0 af 0 resultater
1

El gaffeltrucks fra Conmas med kraftig ydeevne

I vores sortiment finder du en række forskellige elektriske gaffeltrucks med en løftekapacitet på mellem 1600 og 8000 kg. Modellerne varierer i størrelse og kraft, og det er arbejdsopgavernes størrelse og natur, der er afgørende for, hvilken gaffeltruck på el man bør vælge.

Når det er sagt, så egner de batteridrevne el trucks sig særligt godt til indendørs brug, da de ikke udleder udstødningsgasser til gene for medarbejderne. Samtidig er vores elektriske trucks udstyret med non-marking dæk, der beskytter gulvet mod for meget slid og støjdannelse.

Ligesom løftekapaciteten, varierer løftehøjden også på de forskellige modeller. Men tag ikke fejl af, at selv de mindste trucks stadig kan klare at løfte selv de mere udfordrende opgaver.

Elektriske gaffeltrucks kan både købes og leases

El gaffeltrucks kan være en stor investering, særligt hvis man er et mindre firma eller privatperson, der kun har brug for truckens egenskaber i en kort periode.

Sådanne forhold og behov vil vi gerne imødekomme, og derfor tilbyder vi alle vores trucks og øvrige materiel til både salg og leasing.

Fordelen ved at lease en elektrisk gaffeltruck er, at du kun betaler for den periode, du anvender trucken i. Der er altså penge at spare, og når du kontakter vores team, står de altid klar til at sammensætte den leasingaftale, der bedst passer dine behov.

Gaffeltrucks med andre motortyper

I vores sortiment og showroom finder du ikke kun elektriske gaffeltrucks på batteri. Vi har også gaffeltrucks på diesel samt gas trucks, der ligesom de elektriske trucks har en kraftig ydeevne, høj løftekapacitet og fleksible køreegenskaber.

Er du i tvivl om, hvilken type motor din gaffeltruck bør have, kan du høre mere om fordele og forskelle, når du kontakter vores team af kompetente medarbejdere.