Elektriske gaffeltrucks med optimal løftekapacitet

Vores elektriske gaffeltrucks er alle designet med driftssikkerhed og løftekapacitet in mente. Ydeevnen varierer fra model til model, men uanset om du skal køre med tunge ladninger eller blot har brug for en mindre gaffeltruck på el til almene løfteopgaver, så er stabilitet og sikkerhed altid i top.

Filtrer produkter

Filtrering:

Nulstil filtre
Pris
0 kr. - 0 kr.
Lifting height in m
Lifting capacity
Viser 0 af 0 resultater
Sorter efter:
Viser 0 af 0 resultater
1

El-gaffeltrucks fra Conmas med kraftig ydeevne

I vores sortiment finder du en række forskellige elektriske gaffeltrucks med løftekapaciteter fra 600 og helt op til 16 ton. Modellerne varierer i størrelse og kraft, og det er arbejdsopgavernes størrelse og natur, der er afgørende for, hvilken gaffeltruck på el man bør vælge.

Når det er sagt, så egner de batteridrevne el-trucks sig særligt godt til indendørs brug, da de ikke udleder udstødningsgasser til gene for medarbejderne. Samtidig er vores elektriske trucks udstyret med non-marking dæk, der beskytter gulvet mod for meget slid og støjdannelse.

Ligesom løftekapaciteten varierer løftehøjden også på de forskellige modeller. Men tag ikke fejl af, at selv de mindste trucks stadig kan klare at løfte selv de mere udfordrende opgaver.

Elektriske gaffeltrucks kan både købes og leases

El-gaffeltrucks kan være en stor investering, særligt hvis man er et mindre firma eller privatperson, der kun har brug for truckens egenskaber i en kort periode.

Sådanne forhold og behov vil vi gerne imødekomme, og derfor tilbyder vi alle vores trucks og øvrige materiel til både salg og leasing.

Fordelen ved at lease en elektrisk gaffeltruck er, at du kun betaler for den periode, du anvender trucken i. Der er altså penge at spare, og når du kontakter vores team, står de altid klar til at sammensætte den leasingaftale, der bedst passer dine behov.

Gaffeltrucks med andre motortyper

I vores sortiment finder du ikke kun elektriske gaffeltrucks på batteri. Vi har også gaffeltrucks på diesel samt gas-gaffeltrucks, der ligesom de elektriske trucks har en kraftig ydeevne, høj løftekapacitet og fleksible køreegenskaber.

Er du i tvivl om, hvilken type motor din gaffeltruck bør have, kan du høre mere om fordele og forskelle, når du kontakter vores team af kompetente medarbejdere.