Terrængående gaffeltrucks til udfordrende arbejdsmiljøer

Hvis du arbejder i et miljø med ujævnt eller udfordrende terræn, er en terrængående gaffeltruck det ideelle valg. Terrængående trucks er designet til at klare krævende arbejdsforhold, hvor traditionelle gaffeltrucks kommer til kort.

Filtrer produkter

Filtrering:

Nulstil filtre
Pris
0 kr. - 0 kr.
Løftehøjde i m
Løftekapacitet
Viser 0 af 0 resultater
Sorter efter:
Viser 0 af 0 resultater
1

Hvorfor vælge terrængående trucks?

En terrængående truck er bygget med større dæk og en kraftigere motor, der gør det muligt at transportere last på ujævne og udfordrende overflader. Derudover har disse trucks ofte en højere løftekapacitet sammenlignet med deres traditionelle modparter.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvilken gaffeltruck der passer til dine opgaver og arbejdsforhold. Vi sidder klar til at rådgive dig om det rette valg på telefon +45 99 235 235.

Gaffeltrucks med forskellige kapaciteter

Terrængående trucks kommer i forskellige størrelser og med forskellige løftekapaciteter. For eksempel er en terrængående truck med en kapacitet på 2,5 ton (eller 2500 kg) ideel til mindre og mellemstore arbejdsopgaver, hvor der kræves både fleksibilitet og styrke, mens trucks med en kapacitet på 5 ton (5000 kg) kan klare endnu tungere opgaver.

Hos Conmas kan du også købe terrængående trucks med en løftekapacitet på op til 18 ton. Her kan du altså få en gaffeltruck, der kan klare selv de mest udfordrende opgaver i vanskeligt terræn.

Hos Conmas har vi også elektriske gaffeltrucks, gaffeltrucks på gas og gaffeltrucks på diesel.