Gratis fragt
8 dages returret
12 måneders garanti
0
Ring +45 99 235 235

Om Conmas

Conmas er eksklusiv forhandler og fokuserer på teknologi og kvalitet, så vi kan tilbyde vores kunder en rentabel løsning. Hele vores sortiment er nøje udvalgt ift. det nyeste og mest driftssikre materiel på markedet.

Conmas har mange års erfaring fra entreprenørbranchen, både som køber og sælger, derfor har vi altid pulsen på markedet og en dyb forståelse for branchen. Vi ved derfor også hvilke udfordringer, man som kunde kan have og den tilhørende oplevet risiko, som kan forekomme i købsprocessen. Men bare rolig, vores branche-knowhow bliver din tryghed for valgt af rette materiel, da vi yder en kompetent rådgivning.

Hos Conmas er vi ikke bare tilfredse med et salg, vi er først tilfredse, når kunden er tilfreds. Derfor vil du straks bemærke, at Conmas mål er at blive din foretrukne samarbejdspartner, når det kommer til valg af materiel. Vi lægger stor vægt på gensidig tillid og den rette kemi. Hos Conmas kan du altid være sikker på en personlig kontakt og et højt niveau af service.

Hos Conmas finder du et bredt udvalg af lifte i forskellige højder og med mange kundetilpasningsmuligheder. Vi har altid maskiner på lager, således er du helt sikker på, at din forespørgsel kan imødekommes. Vi tilbyder 12 mdr. garanti og vi har service 24/7.

Vi tilbyder også en favorabel leasing.

Vores hovedkontor finder du i Hjørring, Danmark men Conmas er din forhandler i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Færøerne og Grønland.

Kontakt os for en uforpligtende snak om den rette løsning til dit behov.

Åbningstider: Alle hverdage fra 07:00-16:00. Lørdag og søndag holder vi lukket.

AdobeStock_122678868
Kontaktinfo

Conmas
Frederikshavnsvej 295
9800 Hjørring, Danmark

Tlf: +45 99 235 235
Mail: info@conmas.dk

CVR: 33863748

Udfyld formularen for prisforespørgsel

Prisforespørgsel