Mantall elektrisk sakselift til salg

Leder du efter Mantall elektrisk sakselift til salg, er du komme til rette sted. Conmas er eneforhandler af Mantall sakselifte, og vi er eksperter i denne type lift. Mantall elektriske sakselifte er nøje udvalg som brand i vores sortiment, da vi vægter kvalitet, teknologi, brugervenlighed samt driftsikkerhed højt!

Viser alle 8 resultater

Vi tilbyder salg af Mantall elektrisk sakselift til erhverv, og vi har et bredt udvalg af:

Vores Mantall sakselifte får stor ros for deres stabilitet samt deres brugervenlighed. Har du spørgsmål eller overvejer du køb af Mantall sakselifte, så ser vi frem til at høre fra dig. Du kan uforpligtende kontakte os i dag.

Erik Nicolaisen
Key account manager, Scandinavia
Tlf: +45 99 235 235
Mail: nic@conmas.dk

Mantall sakselift pris

Vi tilbyder flere forskellige modeller med mulighed for kundetilpassede løsning, hvorfor prisen også variere.

Conmas er eneforhandler af Mantall lifte, og du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende pris, så tager vi sammen en dialog.

Køb eller leasing af Mantall sakselifte

Conmas tilbyder leasing af sakselifte. Står du med et midlertidigt behov for en sakselift eks. til et specifikt projekt, og du ikke føler det er ideelt at investere i køb af sakselift, så kan vi hjælpe.

Er du interesseret i at høre nærmere om vores sakselifte, leasingsmuligheder og måske du ønsker at uforpligtende tilbud, så tager vores sælger gerne en snak med dig.

Service 24/7

Alt vores materiel – her i blandt sakselifte – gennemgår kvalitetskontrol inden det sendes afsted til kunden, så du modtager en driftklar sakselifte til din maskinpark.
Skulle du opleve nedbrud eller nedetid, og du får brug for hjælp, hvor du ikke selv kan løse udfordringen men din sakselifte, så skal du blot benytte dig af vores service, som er tilgængelig 24/7.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at driften kører som forventet, og at nedetid er omkostningstung.

Besøg vores showroom og se udvalget af Mantall sakselifte

I Hjørring ligger vores hovedkontor med administrationen samt vores showroom.

Vores showroom kan bookes til hver en tid til fremvisning af specifikke Mantall sakselifte eller hele sortimentet – du bestemmer.

Vi inviterer gladeligt jer ind i vores showroom, og vi fortæller mere end gerne om vores Mantall sakselifte og andet materiel, samt fremviser dets funktioner.

Du booker tid til at besøge vores showroom gennem Erik Nicolaisen, hvis du blot sender ham en mail, eller giver ham et kald.

Et besøg i vores 1000 kvm showroom er helt uforpligtende – Vi glæder os til at byde dig/jer velkommen!

Her finder du adressen.

Book en demo af Mantall sakselifte

Overvejer du en sakselifte fra Mantall, men måske du er usikker på, hvordan den er i drift, eller om den opfylder dine krav. Vi tager selvfølgelig altid en dialog med vores kunder først om deres behov, og forsøger at finde frem til den sakselift, som er bedst passende. Dog ved vi, at køb af sakselift kræver en større overvejelse, og vores kunders tilfredshed er alt afgørende for os. Derfor tilbyder vi alle kunder i Danmark, at de kan book en demo, og dermed få den ønskede sakselift stillet til rådighed i en prøveperiode.  Således kan sakseliften afprøves i aktion i dagligdags brug. Sådan oplever vi, at kunden kommer bedst igennem købsprocessen, og booking af demo-sakselift er selvfølgelig helt uforpligtende!

Vi leverer demoen hos dig, du skal blot kontakte os, og sammen finder vi den sakselift, som du skal afprøve.

Book Mantall sakselift demo hos Conmas ved at tage kontakt til:

Erik Nicolaisen
Key account manager, Scandinavia
Tlf: +45 99 235 235
Mail: nic@conmas.dk