Køb og leasing/leje af Mantall materialehejs hos Conmas

Er du på udkig efter en Mantall materialehejs, så er det her, du skal henvende dig. Conmas er eksklusiv forhandler af Mantall.

Filtrer produkter

Filtrering:

Nulstil filtre
Pris
0 kr. - 27000 kr.
Løftekapacitet
Løftehøjde i m
Viser 0 af 0 resultater
Sorter efter:
Viser 0 af 0 resultater
1

Vi tilbyder flere typer af Mantall materialehejs

Fælles for Mantall materialehejs i Alp-serien er:

  • kompakt design
  • mobilitet
  • let vægt
  • let at håndtere og ideel til alsidige opgaver
  • går uden problemer gennem en standard  døråbning

Materialehejs i vores sortiment spænder med en arbejdshøjde fra 3,48 m – 7,95 m, og da vi anerkender at alle kunder er forskellige og dermed ikke har de samme behov, så tilbyder vi kundetilpassede løsninger.

Mantall materialehejs finder du i vores sortiment, og vi yder vejledning og rådgivning som en del af købet.

Mantall er nøje udvalgt brand, som vi er eksklusiv forhandler af, da det opfylder vores krav til kvalitet, teknologi, brugervenlighed samt drift sikkerhed højt!

Har du spørgsmål eller overvejer du køb af Mantall materialelift, så ser vi frem til at høre fra dig. Du kan uforpligtende kontakte os i dag.

Mantall materialehejs pris

Som alle vores andre produkter fra Mantall kan vi tilbyde kundetilpassede løsninger, hvorfor prisen også varierer.

Conmas er eneforhandler af Mantall lifte, og du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende pris, så tager vi sammen en dialog.

Køb eller leje af Mantall materialehejs

Conmas tilbyder leasing, og du kan også vælge leasing af materialehejs, hvis dette passer bedre til dit behov.

Køb af materialehejs er ikke altid ideelt. Nogle gang skal du måske kun anvende en materialehejs for en periode, og så er det bekosteligt at investere i et køb, hvorimod en leasing kun er en omkostning, så længe du leaser den.

Vi tilbyder en favorabel leasing af Mantall materialehejs.

Vi fortæller gerne mere om leasings muligheder, hvis du er interesseret. Vores sælger står klar ved telefonen eller mail til en uforpligtende snak med dig.

Service 24/7

Alt materiel hos Conmas gennemgår et kvalitetskontrol, inden det forlader os og tager afsted mod kunden. På den måde sikrer vi, at du modtager dit køb, som er klar til direkte at indgå i driften af din maskinpark.

Skulle du opleve nedbrud eller nedetid, og du får brug for hjælp, hvor du ikke selv kan løse udfordringen, så skal du blot benytte dig af vores service, som er tilgængelig 24/7.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at driften kører som forventet, og at nedetid er omkostningstung.

Får du brug for service, kontakter du vores sælger, som er din faste kontaktperson.

Besøg vores showroom og oplev Mantall materialehejs

Vores showroom er beliggende sammen med vores hovedkontor og administrationen i Hjørring.

Du kan til enhver tid booke en fremvisning i vores 1000 kvm store showroom. Her fremviser vi meget gerne vores materialehejs fra Mantall eller hele Mantall-sortimentet – du bestemmer.

Vi inviterer gladeligt jer ind i vores showroom, hvor du kan opleve Mantall materialehejs og/ andet materiel, samt fremviser dets funktioner.

Du booker tid til at besøge vores showroom ved at ringe på telefon 99 235 235.

Et besøg i vores 1000 kvm showroom er helt uforpligtende – Vi glæder os til at byde dig/jer velkommen!

Her finder du adressen.

Book en demo af Mantall materialehejs

Hvis du påtænker at købe en Mantall materialehejs, så vil vi gerne fortælle dig om vores demo-service, og vi anbefaler dig, at få en på prøve, inden du foretager et endeligt køb.

Hos Conmas kan du book en demo på en ubestemt prøveperiode. Så kan du se om produktet lever op til dine krav og behov, samt hvordan den er i drift. Vi tager selvfølgelig altid en dialog med vores kunder først om deres behov, og forsøger at finde frem til den materialehejs, som er bedst passende. Dog ved vi, at køb af materialehejs kræver en større overvejelse, og vores kunders tilfredshed er alt afgørende for os. Derfor tilbyder vi alle kunder i Danmark, at de kan book en demo, og dermed få Mantall materialehejsen stillet til rådighed i en prøveperiode.

Du får altså mulighed for at afprøve Mantall søjlelift i aktion i dagligdags brug. Sådan oplever vi nemlig, at kunden kommer bedst igennem købsprocessen, og booking af demo-søjlelift er selvfølgelig helt uforpligtende!

Ønsker du at prøve vores Mantall materialehejs? Så leverer vi demoen hos dig, du skal blot kontakte os for en booking af demo.

Book materialehejs-demo hos Conmas ved at tage kontakt til: