Køb Mantall materialehejs hos Conmas

Er du på udkig efter en materialehejs? Hos Conmas har vi et bredt udvalg af materiellifte fra Mantall. Se vores sortiment herunder, og find den materialehejs, der passer til dine behov.

Filtrer produkter

Filtrering:

Nulstil filtre
Pris
0 kr. - 27000 kr.
Lifting capacity
Lifting height in m
Viser 0 af 0 resultater
Sorter efter:
Viser 0 af 0 resultater
1

Mantall materialehejs til salg

Hos Conmas har vi både ALP 10, ALP 15 og ALP 25 fra Mantall. Fælles for de forskellige modeller af materialehejs i ALP-serien er:

  • kompakt design
  • mobilitet
  • let vægt
  • let at håndtere og ideel til alsidige opgaver
  • går uden problemer gennem en standard døråbning

I vores sortiment finder du materiellifte med løftekapaciter fra 295 kg til 454 kg og med løftehøjder fra 3,48 til hele 7,50 meter. Uanset, hvilken model du vælger, får du en robust materialehejs af høj kvalitet, og vi sørger selvfølgelig for, at dit produkt er klar til brug ved levering.

Hvis du er i tvivl om, hvilken materialehejs, du skal købe, yder vi gerne vejledning og rådgivning. Kontakt os på telefon +45 99 235 235, hvis du har spørgsmål eller overvejer køb af Mantall materialelift.

Book en demo af Mantall materialehejs

Vi er klar over, at køb af materialehejs kan kræve store overvejelser, og vores kunders tilfredshed er altafgørende for os. Derfor tilbyder vi alle kunder i Danmark, at de kan booke en demo, og dermed få materialehejsen stillet til rådighed i en prøveperiode - helt uforpligtende!

Med en demo-model får du mulighed for at afprøve materielliften og se, om produktet lever op til dine krav og behov. Vi leverer materialehejsen direkte på din adresse, og så får du tid til at teste produktet under de reelle arbejdsforhold og til de opgaver, du har brug for at løse.

Ønsker du at prøve en Mantall materialehejs? Kontakt os i dag på telefon +45 99 235 235 for at høre mere om booking af en demo-model. Vi hjælper selvfølgelig også gerne med at finde den helt rigtige model.