Reach truck – en unik løsning hos Conmas

Reach trucks udgør en uundværlig kategori inden for materialehåndteringsudstyr, og de er skræddersyet til at tackle komplekse udfordringer, der opstår i moderne lagermiljøer. Disse specialbyggede køretøjer er designet til at optimere både den vertikale og horisontale lagerplads i en effektiv og struktureret lagerstyring.

Filtrer produkter

Filtrering:

Nulstil filtre
Pris
0 kr. - 0 kr.
Løftehøjde i m
Løftekapacitet
Viser 0 af 0 resultater
Sorter efter:
Viser 0 af 0 resultater
1

Køb kraftfulde og fleksible reach trucks hos Conmas

Hvis du er på udkig efter en holdbar, effektiv og kraftfuld løsning til dit lager, så kan du med fordel investere i en reach truck. Herunder kan du blive klogere på reach trucks.

Høj rækkevidde

Reach trucks er konstrueret med fokus på en ekstraordinær vertikal rækkevidde, hvilket muliggør adgang til og håndtering af paller opbevaret i betydelige højder. Dette opnås ved hjælp af fremragende løfthøjde og mastens hældningsfunktion. Derfor er en reach truck fordelagtig til lagre, butikslagere, distributionscentre, hvor lagerhylderne strækker sig til mere end 6 meters højde.

Præcision og manøvredygtighed

Med deres kompakte design og enestående manøvredygtighed kan reach trucks operere i trange områder og smalle gange. Dette sikrer effektive opbevarings- og hentningsprocesser, selv i begrænsede omgivelser. Grundet en reach truck's design og betjeningspanel, bliver du sikret en tårnhøj præcision og manøvredygtighed, som kan være altafgørende. En reach truck's fleksibilitet og præcision er ofte uundværlig til lagerhåndtering og stabling af paller.

Emissionfri drift

Mange reach trucks er batteridrevne, hvilket giver miljøvenlige og omkostningseffektive løsninger. De reach truck, som du kan købe og leje hos Conmas, er eldrevne. Det betyder, når du anvender en reach truck fra os, så udleder dens drift ingen skadelige gasser, der påvirker miljø og mennesker. Af den grund er en reach truck en særligt god løsning, hvis du skal anvende den til indendørs brug.

Sikkerhed og komfort over alt andet

Hvis du beslutter dig for at lease eller købe en reach truck fra os, så kan du vide dig sikker på, at du får en topsikker og pålidelig truck, ligesom det også gælder vores gaffeltrucks, glasløftere, lifte, stablere og palleløftere. Hos Conmas har vi vores egne servicemontører, som hver dag vedligeholder, reparerer og klargør alle maskiner således, at de overholder samtlige sikkerhedskrav og mere til. Dermed kan du være sikker på, at du får en truck, som altid er i tiptop tilstand.

Udover sikkerheden, får du også den bedste komfort, som muligt. Vi bestræber os altid på at sikre os, at vores maskiner er de mest komfortable og brugervenlige på markedet således, at dit arbejde altid er nemt, behageligt og sikkert.