Gas-gaffeltrucks med kraftfulde motorer

Vores gastrucks er udstyrede med kraftige motorer, der sikrer optimal ydeevne. Modellerne fås med forskellige løftekapaciteter og kan tilpasses efter arbejdsforhold og behov for ekstraudstyr. Se vores udvalg af gastrucks fra Conmas her på siden.

Filtrer produkter

Filtrering:

Nulstil filtre
Pris
0 kr. - 0 kr.
Løftehøjde i m
Løftekapacitet
Viser 0 af 0 resultater
Sorter efter:
Viser 0 af 0 resultater
1

Køb eller lej din nye gastruck

Vores trucks og øvrige materiel sælges til alle typer af erhvervskunder, fra større entreprenørfirmaer til detail og lager- og logistikområdet. Når det er sagt, så er vi bevidste om, at det kan være en stor investering, når maskinparken skal udvides, særligt hvis man kun har behov for en bestemt type materiel i en begrænset periode.

Derfor tilbyder vi også mulighed for leasing af vores gas-gaffeltrucks og øvrige trucks i sortimentet. Fordelen ved at lease din næste gastruck er, at du kun betaler for den periode, du anvender gaffeltrucken i. Leasing er således en rentabel løsning, og vi sammensætter altid aftalerne, så de imødekommer dine ønsker og behov.

Sikkerhed og komfort over alt andet

Hvis du beslutter dig for at lease eller købe en gastruck fra os, så kan du vide dig sikker på, at du får en topsikker og pålidelig truck, ligesom det også gælder vores glasløftere, lifte, stablere og palleløftere. Hos Conmas har vi vores egne servicemontører, som hver dag vedligeholder, reparerer og klargør alle maskiner således, at de overholder samtlige sikkerhedskrav og mere til. Dermed kan du være sikker på, at du får en truck, som altid er i tiptop tilstand.

Udover sikkerheden, får du også den bedste komfort, som muligt. Vi bestræber os altid på at sikre os, at vores maskiner er de mest komfortable og brugervenlige på markedet således, at dit arbejde altid er nemt, behageligt og sikkert.

Forskellige motortyper

Det er ikke kun gas-gaffeltrucks, du finder i vores sortiment og showroom. Vores udvalg dækker også over elektriske gaffeltrucks og diesel-trucks, der ligeledes er designet til at yde maksimalt, uden at gå på kompromis med stabilitet og driftssikkerhed.

Disse gaffeltrucks fås også med forskellige løftekapaciteter, alt efter hvor mange ton og hvor tunge ladninger arbejdsopgaverne kræver.

Book en demo af vores gastrucks

Når du booker en demo af en af vores gaffeltruckmodeller, leverer vi trucken direkte på din adresse – uforpligtende og uden beregning. På den måde kan du afprøve maskinen under de nøjagtige arbejdsforhold, den tiltænkes til.

Dette giver et bedre indtryk af, om gas-gaffeltrucken opfylder dine behov og krav, og om kapaciteten er tilstrækkelig ift. typen af arbejdsopgaver.

Vores demo-service udbydes på alle adresser i Danmark og kan bookes ved at kontakte os på telefon +45 99 235 235.

Det er også muligt at få en fremvisning af vores materiel i vores store showroom i Hjørring. Vi har altid alle modeller på display, så du kan se hvilke muligheder og alternativer, vi tilbyder.