Køb af palleløfter

Hos Conmas kan du købe palleløftere fra vores eget mærke. Vi har både manuelle palleløftere og el-palleløftere til salg, og vi har altid materiel på lager, så du hurtigt og nemt kan få din nye palleløfter leveret.

Filtrer produkter

Filtrering:

Nulstil filtre
Kategori
Pris
0 kr. - 61999 kr.
Løftekapacitet
Viser 0 af 0 resultater
Sorter efter:
Viser 0 af 0 resultater
1

Køb elektrisk palleløfter

Vi tilbyder flere forskellige modeller af elektriske palleløfter til salg. Nogle modeller er udstyret med el-drevet løfte-/sænkefunktion, mens andre af vores palleløftere er manuelle. Palleløfterne fås med forskellig løftekapacitet fra 1500 og op til 3000 kg, så du kan finde lige præcis den palleløfter, som passer til dine behov.

En elektrisk palleløfter er ideel til, eksempelvis:

  • Butik
  • Lager
  • Distributionscenter
  • Værksted

Ovenstående liste er blot et udpluk af miljøer og steder, du kan have brug for en elektrisk eller manuel palleløfter. Vi anbefaler, at du kontakter os, hvis du har brug for information eller ikke kan finde det, du har brug for - vi kan altid drøfte mulighederne for at skræddersy en løsning, der udelukkende passer til dig.

Komplet serviceløsning til palleløftere

Alt materiel købt hos Conmas gennemgår en grundig kvalitetskontrol, inden det forlader os og bliver sendt afsted mod kunden. På den måde sikrer vi, at du modtager et produkt, som er klar til at indgå i driften med det samme.

Skulle du opleve nedbrud eller nedetid, kan vi hurtigt sende en erfaren tekniker ud for at hjælpe. Uanset hvor og hvornår du har brug for support, reparation eller reservedele, kan du blot kontakte os, og så finder vi en løsning.

Vi servicerer ikke kun udstyr og maskiner fra Conmas, så selv om du har materiel fra flere forskellige mærker, kan du benytte vores serviceløsning. Vi har stor erfaring med trucks, personlifte, palleløftere, pallestablere og meget mere, så du kan trygt vælge Conmas til service, reparation og vedligehold af din maskinpark.

Se Conmas palleløfter i aktion

I vores showroom, som er beliggende sammen med vores hovedkontor og administration i Hjørring, kan du opleve hele vores udvalg af palleløftere og andet materiel. Vi demonstrerer gerne alle vores produkter, så du kan se deres funktioner.

Du kan til enhver tid booke en fremvisning i vores 1000 kvm store showroom, og besøget er selvfølgelig helt uforpligtende. Book dit besøg på telefon +45 99 235 235.

Hvis du overvejer at købe en palleløfter, kan du også benytte dig af vores demo-service. Her får du i en prøveperiode stillet en demo-model til rådighed, så du kan få et bedre billede af, om produktet opfylder dine behov, inden du foretager et endeligt køb.

Vores demo-service er et tilbud til alle kunder i hele Danmark, og vi leverer selvfølgelig demo-modellen direkte til dig uden beregning. Kontakt os endelig for at høre mere om mulighederne.

Hos Conmas har vi også manuel palleløfter.