Dieseltruck med kraftige løfteevner

Vores diesel gaffeltrucks fås med løftekapaciteter fra 1,5 og helt op til 18 ton, mens løftehøjden afhænger af typen af løftearm. Alle vores gaffeltrucks på diesel er designet med brugervenlighed og driftssikkerhed for øje, og det er muligt at tilpasse de enkelte trucks med ekstraudstyr efter ønske og behov. Se udvalget af diesel-trucks her.

Filtrer produkter

Filtrering:

Nulstil filtre
Pris
0 kr. - 120000 kr.
Løftehøjde i m
Løftekapacitet
Viser 0 af 0 resultater
Sorter efter:
Viser 0 af 0 resultater
1

Køb en kraftfuld dieseltruck fra Conmas

Med en diesel-gaffeltruck fra Conmas er du sikret en kraftig kvalitetstruck, der stabilt, sikkert og effektivt løser de daglige opgaver. Løftekapaciteten varierer fra model til model, ligesom vores gaffeltrucks på diesel fås i forskellige størrelser egnet til forskellige foretagender.

Foruden vores dieselmodeller dækker vores sortiment over elektriske gaffeltrucks og gaffeltruck på gas. Selvom motorerne er forskellige, er samtlige trucks fra Conmas designet til at yde maksimalt efter størrelse, mens løftehøjden er mellem 3 til 6 meter afhængigt af hvilken løftearm, der monteres.

Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten, og når du køber en gaffeltruck på diesel, eller en af de to andre motortyper, er du sikret en slidstærk maskine med den nødvendige fleksibilitet, stabilitet og sikkerhed.

Sikkerhed og komfort over alt andet

Hvis du beslutter dig for at lease eller købe diesel gaffeltruck fra os, så kan du vide dig sikker på, at du får en topsikker og pålidelig truck, ligesom det også gælder vores glasløftere, lifte, stablere og palleløftere. Hos Conmas har vi vores egne servicemontører, som hver dag vedligeholder, reparerer og klargør alle maskiner således, at de overholder samtlige sikkerhedskrav og mere til. Dermed kan du være sikker på, at du får en truck, som altid er i tiptop tilstand.

Udover sikkerheden, får du også den bedste komfort, som muligt. Vi bestræber os altid på at sikre os, at vores maskiner er de mest komfortable og brugervenlige på markedet således, at dit arbejde altid er nemt, behageligt og sikkert.

Køb eller lease din nye diesel truck

Hos os har du mulighed for at købe eller lease din næste diesel gaffeltruck. Som privatperson eller mindre virksomhed kan det være omkostningsfuldt at investere i en ny gaffeltruck på diesel, hvis man kun har behov for den i en kort periode.

Derfor tilbyder vi leasing, så du kun betaler for din dieseltruck i den periode, hvor du skal bruge den. Er du interesseret i at høre mere om vores leasingtilbud, så kontakt os i dag på telefon +45 99 235 235 eller her på hjemmesiden.

Besøg vores showroom eller book en demo

På vores adresse i Hjørring finder du vores 1000 kvadratmeter store showroom. Her er alle vores maskiner og modeller tilgængelige, og du kan til enhver tid booke en fremvisning af netop det materiel, du er interesseret i.

Som noget helt særligt har du også mulighed for at få en demo-model en af vores diesel gaffeltrucks ud i en prøveperiode. I praksis betyder det, at den ønskede model leveres fragt- og omkostningsfrit til din adresse i Danmark, så du kan prøve trucken af, inden du beslutter dig for et eventuelt køb.

Således har du mulighed for at opleve på egen hånd, om maskinen lever op til de forventninger og krav, dit projekt eller arbejde forudsætter.

Ønsker du at booke en demonstration af en af vores dieseltrucks, kan du kontakte os på telefon +45 99 235 235 – så finder vi den løsning, der passer til dig og dine behov.