Diesel truck med kraftige løfteevner

Vores diesel gaffeltrucks fås med løftekapaciteter fra 1,8 til 5 tons, mens løftehøjden afhænger af typen af løftearm. Alle vores gaffeltrucks på diesel er designet med brugervenlighed og driftssikkerhed for øje, og det er muligt at tilpasse de enkelte trucks med ekstraudstyr efter ønske og behov. Se udvalget af diesel trucks her.

Filtrer produkter

Filtrering:

Nulstil filtre
Pris
0 kr. - 0 kr.
Løftehøjde i m
Løftekapacitet
Gaffellængde
Viser 0 af 0 resultater
Sorter efter:
Viser 0 af 0 resultater
1

Køb en kraftfuld diesel truck fra Conmas

Med en diesel gaffeltruck fra Conmas er du sikret en kraftig kvalitetstruck, der stabilt, sikkert og effektivt løser de daglige opgaver. Løftekapaciteten varierer fra model til model, ligesom vores gaffeltrucks på diesel fås i forskellige størrelser egnet til forskellige foretagender.

Foruden vores dieselmodeller dækker vores sortiment også over elektriske gaffeltrucks og gaffeltruck på gas. Selvom motorerne er forskellige, er samtlige trucks fra Conmas designet til at yde maksimalt efter størrelse, mens løftehøjden er mellem 3 til 6 meter afhængigt af hvilken løftearm, der monteres.

Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten, og når du køber en gaffeltruck på diesel, eller en af de to andre motortyper, er du sikret en slidstærk maskine med den nødvendige fleksibilitet, stabilitet og sikkerhed.

Køb eller lease din nye diesel truck

Hos os har du mulighed for at købe eller lease din næste diesel gaffeltruck. Som privatperson eller mindre virksomhed kan det være omkostningsfuldt at investere i en ny gaffeltruck på diesel, hvis man kun har behov for dens egenskaber for en kort periode.

Derfor tilbyder vi leasing, så du kun betaler for din dieseltruck i den periode, du skal bruge den i. Er du interesseret i at høre mere om vores leasingtilbud, så kontakt os i dag på telefon eller mail.

Besøg vores showroom eller book en demonstration af din kommende diesel truck

På vores adresse i Hjørring finder du vores 1000 kvadratmeter-store showroom. Her er alle vores maskiner og modeller tilgængelige, og du kan til enhver tid booke en fremvisning af netop det materiel, du er interesseret i.

Som noget helt særligt har du også mulighed for at booke en demonstration at en af vores diesel gaffeltrucks. I praksis betyder det, at den ønskede model leveres fragt- og omkostningsfrit til din adresse i Danmark, så du kan prøve trucken af, inden du beslutter dig for et eventuelt køb.

Således har du mulighed for at opleve på egen hånd, om maskinen lever op til de forventninger og krav, dit projekt eller arbejde forudsætter.

Ønsker du at booke en demonstration af en af vores diesel trucks, så kontakt vores sælger, Erik Nicolaisen, nic@conmas.dk eller på telefon +45 99 235 235 – så leverer vi trucken lige til døren.