LGMG saxlift til salg

Leder du efter saxlifte til salg? Hos Conmas finder du en saxlift til alle behov. Vi har et stort udvalg af saxlifte fra LGMG, og hele sortimentet er designet med fokus på kvalitet, brugervenlighed og driftssikkerhed.

Filtrer produkter

Filtrering:

Nulstil filtre
Pris
0 kr. - 0 kr.
Arbejdshøjde
Platformskapacitet
Viser 0 af 0 resultater
Sorter efter:
Viser 0 af 0 resultater
1

LGMG saxlift til en god pris

I vores sortiment af saxlifte fra LGMG kan du finde en lift, der passer til dine behov, uanset hvilke opgaver du skal løse. Vi tilbyder salg af saxlifte til alle slags erhverv, og vi har et bredt udvalg:

  • Saxlift på bælter
  • Smal saxlift
  • Bred saxlift
  • Arbejdshøjde fra 5 m og op til 15 m

En saxlift er ofte både en mere fleksibel og mere sikker løsning end f.eks. et stillads eller en stige. Saxliftene fra LGMG er udviklet med stabilitet og brugervenlighed for øje, så du let, enkelt og trygt kan klare alle dine opgaver i højden.

Har du spørgsmål eller overvejer du køb af LGMG saxlift, så ser vi frem til at høre fra dig. Du kan kontakte os på telefon +45 99 235 235 for at høre mere eller få et uforpligtende tilbud.

Service 24/7

Alt vores materiel – heriblandt vores saxlifte – gennemgår grundig kvalitetskontrol, inden det sendes afsted til kunden, så du modtager en driftsklar saxlift til din maskinpark.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at driften kører som forventet, og at nedetid er omkostningstung. Skulle du opleve nedbrud eller nedetid, og kan du ikke selv kan løse udfordringen med din saxlift, kan du benytte dig af vores serviceløsning, som er tilgængelig 24/7.

Du kan læse mere om vores serviceløsninger her på hjemmesiden eller kontakte os på telefon +45 99 235 235, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp.

Besøg vores showroom og se udvalget af LGMG saxlifte

Vi inviterer gladeligt ind i vores showroom i Hjørring, hvor vi kan fortælle mere om vores LGMG saxlifte og andet materiel, samt fremvise dets funktioner.

Du kan til enhver tid booke et besøg i vores showroom til fremvisning af specifikke LGMG saxlifte eller hele sortimentet – du bestemmer.

Et besøg i vores 1000 kvm showroom er helt uforpligtende og kan bookes ved at sende en henvendelse gennem hjemmesiden eller ved at ringe på telefon +45 99 235 235 – vi glæder os til at byde dig velkommen!

Hos Conmas har vi også LGMG Søjlelift til salg.