LGMG søjlelift til salg

Er du på udkig efter en søjlelift eller mastlift? Hos Conmas kan du købe kvalitetslifte fra LGMG. De batteridrevne lifte er både miljøvenlige og effektive og lever naturligvis op til Conmas’ høje krav til brugervenlighed og driftssikkerhed.

Filtrer produkter

Filtrering:

Nulstil filtre
Pris
0 kr. - 0 kr.
Arbejdshøjde
Platformskapacitet
Viser 0 af 0 resultater
Sorter efter:
Viser 0 af 0 resultater
1

Praktisk lift til indendørs brug

En mastlift eller søjlelift er det ideelle valg til indendørs opgaver i højden. Søjlelifte og mastlifte er kendetegnede ved at være både kompakte og lette, og de kan nemt manøvreres rundt, selvom der ikke er meget plads at gøre med.

Med en mastlift eller søjlelift kan du let og sikkert komme lodret op i luften. Du kan også nemt og hurtigt flytte din arbejdsplatform, og du slipper for besværet med at skulle rykke rundt på en stige eller et stillads.

En lift er en stabil og sikker løsning, når du har brug for at arbejde i højden. Med en fleksibel søjlelift fra LGMG kan du effektivt klare mange forskellige opgaver, f.eks. udskiftning af elpærer eller andre vedligeholdelsesopgaver.

Kontakt os på telefon +45 99 235 235 eller send en forespørgsel her på hjemmesiden, hvis du vil høre mere om liftene og deres anvendelsesmuligheder.

Køb LGMG-lifte hos Conmas

Hos Conmas har vi valgt at sælge lifte fra LGMG, fordi de opfylder vores krav til kvalitet, brugervenlighed og driftssikkerhed. Der er flere fordele ved at vælge en søjlelift fra LGMG:

  • kompakt design
  • lav egenvægt
  • elektrisk og forureningsfri
  • kan anvendes på trang plads
  • udstyret med jib
  • løftekapacitet på op til 200 kg

Når du køber en LGMG-lift hos Conmas, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Vi sørger selvfølgelig for, at liften er klar til brug ved levering, og skulle der mod forventning opstå et problem med din lift, sender vi straks en medarbejder afsted for at hjælpe.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller overvejer køb af søjlelift. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en eller flere lifte fra LGMG.

Prøv før du køber

Vi ved, at det kan kræve stor overvejelse at investere i en lift. Derfor tilbyder vi at stille en søjlelift til rådighed i en uforpligtende prøveperiode, så du kan vurdere, om liften er det rette valg for dig.

Vi leverer en demo-model, og så kan du afprøve, om søjleliften passer til dine opgaver og arbejdsforhold, inden du foretager et endeligt køb.

Du kan også booke en fremvisning i vores 1000 kvm store showroom i Hjørring. Her fremviser vi gerne vores søjlelifte og resten af vores LGMG-sortiment.

Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der er den rette for dig, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kompetente team står altid klar til at hjælpe. Ring nu på +45 99 235 235 eller send en forespørgsel her på hjemmesiden.

Hos Conmas har vi også LGMG Saxlift til salg.