Find en pålidelig pallestabler her

Hos Conmas kan du købe og lease forskellige typer af pallestablere. Vores stablere er det ideelle valg til enhver virksomhed, som har et lager eller brug for at flytte mange tunge varer. En manuel eller elektrisk pallestabler er en god løsning, der både kan spare tid og skåne medarbejderne.

Filtrer produkter

Filtrering:

Nulstil filtre
Kategori
Pris
0 kr. - 64999 kr.
Løftekapacitet
Løftehøjde i m
Viser 0 af 0 resultater
Sorter efter:
Viser 0 af 0 resultater
1

Køb en stabler - nemt og bekvemt

Vi har pallestablere i forskellige størrelser og modeller, så du kan finde den, der passer til dine behov. Hvis du har et begrænset budget, kan du starte med den prisbillige manuelle pallestabler, mens vores el stabler kan øge din produktivitet markant.

Du kan hurtigt og nemt klikke en pallestabler hjem her i webshoppen og få den leveret direkte til din adresse. Vi tilbyder også at stille en demo-model til rådighed i en prøveperiode, hvis du overvejer at købe en stabler. På den måde kan du nemmere finde ud af, hvilket behov du har i din virksomhed, inden du investerer i en pallestabler.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvilken stabler der passer til din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kompetente team er altid klar til at hjælpe på telefon +45 99 235 235.

Hos Conmas har vi også manuel pallestabler.