14.000-18.000 kg diesel-truck

En sand gigant med en kapacitet på 16.000 kg. Denne gaffeltruck er klar til at løse de tungeste opgaver, du kan finde på. Denne imponerende truck fusionerer råstyrke og effektivitet, og derfor er den ideel til opgaver, der kræver høj løftekapacitet og en altafgørende præstation og præcision.

Enestående løftehøjde
Med en imponerende løftehøjde på 5 meter kan denne dieseltruck nemt håndtere materialer i betydelige højder. Den giver mulighed for effektiv håndtering og placering af tunge laster.

Kraftfuld drift
Udstyret med en pålidelig og kraftig dieselmotor, leverer denne truck konsekvent stærk ydeevne. Den avancerede hydraulik sikrer hurtig og præcis løftning. Derudover har denne truck nogle massive dæk, hvilket sikrer dig en kontrolleret og stabil truck i enhver opgave.

Brugervenlig betjening
Det lukkede førerhus er designet med fokus på din komfort og kontrol. De intuitive betjeningspaneler og ergonomiske design gør arbejdet lettere og mere effektivt for dig.

Denne dieseltruck er den perfekte optimering af dine arbejdsprocesser. Den er pålidelig, kraftfuld og præcis.

Husk, at vores trucks kan altid tilpasses dine behov og ønsker, så kontakt os endelig for at høre mere. 

Gratis fragt 8 dages returret 12 måneders garanti

Specifikationer

Teknik:

Løftehøjde i m

Op til 6,5 m

Løftekapacitet

14000 kg, 16000 kg, 18000 kg

Transport:

Bredde:

114 cm

Højde:

226 cm

Tilkøb af ekstra udstyr:

Mini-levers

1-meter stop

Gaffelflytter

Sideskift

PVC-tag

Bluespot

LED-lyspakke

Non-marking dæk

Tvillinghjul

Kabine

Varmeanlæg

Forskellige sæder

Kamera

14.000-18.000 kg diesel-truck

Gaffeltrucks til salg

Køb en kvalitetstruck hos Conmas

Vi har trucks til ethvert formål. Hos Conmas kan du købe trucks, der kører på el, lithium, gas eller diesel og med løftekapaciteter fra 600 kg og helt op til 18 t.

Kontakt os endelig for at høre mere om mulighederne for tilpasning og ekstraudstyr. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en eller flere trucks, der passer til dine behov.