Elektrisk pallestabler (El hest/el hund)

Hos Conmas kan du til enhver tid leje en el pallestabler eller i folkemunde en el hest eller el hund. Enhver virksomhed med et lager af betydelig størrelse vil med garanti få behov for en el pallestabler, når først virksomheden kommer godt i gang. Hver gang lagret vokser, bliver der mere og mere behov for hjælp til at flytte de mange tunge varer. Det er her en pallestabler, er den bedste løsning for den enkelte medarbejder og dennes ryg.

Filtrer produkter

Filtrering:

Nulstil filtre
Kategori
Pris
0 kr. - 64999 kr.
Løftehøjde i m
Løftekapacitet
Viser 0 af 0 resultater
Sorter efter:
Viser 0 af 0 resultater
1

Køb eller leasing af elektrisk stabler nemt og bekvemt

Conmas har gjort det endnu nemmere for dig, ved at tilbyde dig muligheden for både at købe eller leje en elektrisk pallestabler. På den måde kan du eventuelt starte med at leje en pallestabler, som en del af et forsøg på at klargøre, hvor stort behovet er for elektriske stablere i jeres virksomhed. Hvis I løbende opdager, at behovet vokser, kan vi nemt gøre jeres leje til et køb af en el pallestabler.

Vi har pallestabler i forskellige størrelser

En elektrisk stabler fra Conmas fås i to modeller. Den ene model kan løfte op til 1000 kg, mens modellen større kan løfte helt op til 1600 kg. Hvis det er første gang, at du skal bruge en pallestabler, kan det derfor også være en fordel, at du starter med at leje den. På den måde kan du nemmere finde ud af, hvilket behov du har i din virksomhed, inden du køber en elektrisk pallestabler, som enten kan løfte alt for meget eller alt for lidt.

El hund, el hest og el stabler

En pallestabler er en type industrielt udstyr, der bruges til at flytte og stable paller. Pallestablere findes i forskellige størrelser og stilarter og kan drives af enten elektricitet eller batteri. De bruges almindeligvis på lager- og produktionsanlæg til at flytte tunge paller med produkter eller materialer. En pallestabler kaldes også for en el hund, el hest og el stabler. Hvis du er på udkig efter en el hund eller en el hest, så finder du præcis det, du leder efter, her hos os. Skulle vi mod forventning ikke have, hvad du søger, så tøv ikke med at kontakte os.