Gratis fragt
8 dages returret
12 måneders garanti
0
Ring +45 99 235 235

Ledige stillinger

Servicemontør inden for truck og personlifte

Har du hænderne skruet rigtigt på, og brænder du for at yde god kundeservice? Så er det måske dig, vi har brug for hos Conmas.

Om Conmas:

Conmas er importør og maskinleverandør af trucks og lifte med salg i hele Danmark til både slutbruger og forhandler. Ved vores hovedsæde i Hjørring har vi også et showroom, hvor kunderne kan opleve vores store udvalg af Conmas trucks samt lifte. Vi lægger stor vægt på at forsyne vores kunder med den nyeste teknologi og det mest pålidelige udstyr på markedet, vi ligger stor vægt på at forny os og følge med marked hele tiden.

Hos Conmas er kundetilfredshed vores største prioritet, og som servicemontør er du med til at sikre, at kunden bliver fuldstændig tilfreds med sit produkt. Vores maskiner skal selvfølgelig være klar til brug ved levering, og derudover tilbyder vi service og reparation i hele Danmark.

Om jobbet:

Som servicemontør ved Conmas, bliver du en del af et team med høj produktivitet og en meget uformel tone. Vi er indstillet på at hjælpe hinanden i samarbejde og målet først er nået, når kunden er helt tilfreds.

Dine primære opgaver bliver:

  • Klargøring af maskiner til kunder på vores værksted i Hjørring
  • Deltage i levering af maskiner og indstille disse efter kundernes behov
  • Reparation og service på kundernes maskiner
  • Udekørende opgaver i hele Danmark, men primært Nordjylland/Jylland
  • Bestilling af reservedele
  • Undersøge de nyeste teknologier og tendenser på marked.

Om dig:

Som person er du tillidsskabende og kundeminded, og du sætter en ære i at levere arbejde af høj kvalitet. Derudover er det vigtigt, at du arbejder selvstændigt, er løsningsorienteret og ansvarsbevidst.

Vi forventer, at du:

  • Er fagudlært mekaniker
  • Har erfaring med trucks
  • Har kørekort

Vi tilbyder:

I Conmas bliver du en del af et engageret team, som har mange års erfaring med køb og salg i entreprenørbranchen. Du får en høj grad af frihed under ansvar samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi tilbyder desuden konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer.

Er du vores nye servicemontør?

Send CV og ansøgning til job@conmas.dk hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jacob Sørensen på telefon 30858560

Tiltrædelse hurtigst muligt. Samtaler afholdes løbende.

Udfyld formularen for prisforespørgsel

Prisforespørgsel