Gratis fragt
8 dages returret
12 måneders garanti
0
Ring +45 99 235 235

Conmas deltager i Danfish International 2023

Det er med stor glæde at kunne afsløre, at vi i næste uge deltager i Danfish International 2023, som er en vigtig messe inden for fiskeriindustrien. Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores stand fra tirsdag den 10. oktober til torsdag den 12. oktober i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Danfish International 2023 er en vigtig begivenhed, der tiltrækker og appellerer til et bredt spektrum af besøgende, herunder fiskere, entreprenører og industriprofessionelle. Vi ser frem til at møde potentielle samarbejdspartnere og dele vores ekspertise i, hvordan vores udstyr kan forbedre dine byggeprojekter.

På vores stand præsenterer vi vores banebrydende sortiment af kvalitetsudstyr, herunder trucks, lifte, palleløftere og stablere, bla. fra det verdensberømte LGMG, som vi er Danmarks eneste forhandler af. Besøgende på Danfish International får mulighed for at se vores udstyr på nært hold og lære mere om, hvordan det kan optimere deres byggeprojekter.

Vores Conmas-team vil være til stede for at rådgive og besvare spørgsmål om vores produkter. Vores fornemste opgave er at hjælpe dig med at finde den ideelle løsning til dine projekter.

Vi ser frem til at møde dig i Danfish International 2023 fra den 10. til den 12. oktober! Hvis du ikke har mulighed for at deltage, er du altid velkommen til at kontakte os her på hjemmesiden eller på telefon 99 235 235 for at få mere information om, hvordan vi kan servicere dig på den bedst mulige måde således, at dine projekter realiseres. Vi er her for dig – ingen opgave er for stor eller lille.

KONTAKTINFO

Conmas
Frederikshavnsvej 295
9800 Hjørring, Danmark

Tlf: +45 99 235 235
Mail: info@conmas.dk

CVR: 33863748

Skriv til os

Ring til os

Udfyld formularen for prisforespørgsel

Prisforespørgsel