Gratis fragt
8 dages returret
12 måneders garanti
0
Ring +45 99 235 235

Conmas deltager i Kloakmessen 2024

Det er os en stor fornøjelse, at kunne meddele, at Conmas deltager i årets Kloakmesse i Fredericia. Dette er ikke bare en begivenhed for os; det er en mulighed for at dele vores ekspertise inden for materialehåndtering og præsentere vores topmoderne løsninger til kloakindustrien. Hvis du deltager i messen, så sørg for at besøge vores stand og oplev, hvordan Conmas kan optimere dine arbejdsprocesser.

𝗗𝘂 𝗳𝗶𝗻𝗱𝗲𝗿 𝗼𝘀 𝗽𝗮̊ 𝘀𝘁𝗮𝗻𝗱 𝗔-𝟭𝟯𝟮𝟰 𝗽𝗮̊ 𝗳ø𝗹𝗴𝗲𝗻𝗱𝗲 𝗱𝗮𝗴𝗲:
Torsdag den 25. januar 2024 kl. 09.00-16.00
Fredag den 26. januar 2024 kl. 09.00-15.00
MESSE C – Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia

Om Kloakmessen
Kloakmessen er en stor messe inden for kloak- og anlægsindustrien, hvor fagfolk og virksomheder samles for at udforske de nyeste teknologier, produkter og løsninger inden for branchen. Messen er en unik platform, der fremmer netværksmuligheder og videndeling mellem eksperter, entreprenører og leverandører.

Derfor deltager Conmas
Som leverandør af materialehåndteringsløsninger ser vi det som afgørende at være til stede på en så stor og vigtig messe som Kloakmessen. Vores innovative maskiner og udstyr har, for os, vist sig at gøre en væsentlig forskel inden for kloaksektoren, og vi er altid dedikerede til at vise, hvordan vores løsninger kan optimere effektiviteten og pålideligheden i enhver arbejdsproces.

Ved at deltage i Kloakmessen ønsker vi at engagere os direkte med vores kunder og kolleger i branchen, men samtidig også danne nye relationer og samarbejde. Vi vil ikke blot præsentere vores produkter, men også lytte til de unikke behov og udfordringer, som fagfolk står over for i deres daglige arbejde. Dette hjælper os med at skabe skræddersyede løsninger og forstå, hvordan vi bedst kan understøtte vores kunder i deres arbejde.

For mere information om vores deltagelse i Kloakmessen samt hvilke maskiner vi opstiller, besøg vores Facebook og LinkedIn profil. Du kan også besøge Kloakmessen’s hjemmeside for flere informationer om begivenheden.

Vi ser frem til at møde dig på Kloakmessen.

KONTAKTINFO

Conmas
Frederikshavnsvej 295
9800 Hjørring, Danmark

Tlf: +45 99 235 235
Mail: info@conmas.dk

CVR: 33863748

Skriv til os

Ring til os

Udfyld formularen for prisforespørgsel

Prisforespørgsel