Gratis fragt
8 dages returret
12 måneders garanti
0
Ring +45 99 235 235

Om LGMG lifte

LGMG leverer lifte af høj kvalitet til forskellige industrier over hele verden, og som den eneste officielle forhandler af LGMG-lifte i Danmark kan vi hos Conmas tilbyde et bredt udvalg af lifte til forskellige behov og budgetter.

I vores sortiment finder du både saxlifte, bomlifte og søjlelifte, og vi hjælper gerne med at finde den rigtige lift til dine behov. Vores erfarne team vil gladeligt vejlede dig om de bedste løsninger og sikre, at du får mest muligt ud af din investering i lifte.

Uanset om det er til bygge- og anlægssektoren, vedligeholdelsesarbejde eller noget helt tredje, kan vi levere pålidelige LGMG-lifte. Blandt andet kan du finde eldrevne lifte med arbejdshøjder fra 6 meter og helt op til 30 meter i Conmas’ store sortiment.

LGMG er langt fremme i udviklingen af lifte baseret på el- og lithiumteknologi. Med fokus på miljøvenligeløsninger har LGMG udviklet lifte, der kører på el, og disse lifte tilbyder ikke kun forbedret energieffektivitet, men reducerer også emissioner og støjniveau i forhold til brændstofdrevne lifte.

1-2
Kontaktinfo

Conmas
Frederikshavnsvej 295
9800 Hjørring, Danmark

Tlf: +45 99 235 235
Mail: info@conmas.dk

CVR: 33863748

Udfyld formularen for prisforespørgsel

Prisforespørgsel