Gratis fragt
8 dages returret
12 måneders garanti
0
Ring +45 99 235 235

Conmas – din leverandør af trucks, lifte, palleløftere og stablere

Hos Conmas kan vi levere alt inden for trucks, lifte, palleløftere og pallestablere. I vores sortiment finder du en bred vifte af produkter til både materialehåndtering og personløft.

Vi tilbyder alt fra manuelle palleløftere til avancerede trucks med mange forskellige løftekapaciteter og -højder. Vi har også et stort udvalg af tilbehør og ekstraudstyr, som kan hjælpe med at optimere dine arbejdsprocesser og forbedre din effektivitet.

Vi arbejder hårdt for at blive kundernes foretrukne leverandør af løfte- og transportløsninger, og med vores store sortiment kan vi tilbyde en komplet løsning, der passer til dine behov – uanset om det gælder en flåde af specialfremstillede trucks eller en pallestabler til hurtig levering. 

Vores produkter er af høj kvalitet og fra nogle af de bedste producenter i branchen. Hvis du er i tvivl om, hvilke produkter, du skal vælge, er vores erfarne team altid klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning ud fra dine behov og krav.

Har du brug for nye trucks, lifte, palleløftere eller stablere? Kontakt os i dag få mere information eller et godt tilbud. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Kontaktinfo

Conmas
Frederikshavnsvej 295
9800 Hjørring, Danmark

Tlf: +45 99 235 235
Mail: info@conmas.dk

CVR: 33863748

Aktuelt & Nyheder
Se alle nyheder

Udfyld formularen for prisforespørgsel

Prisforespørgsel