Mantall lifte

Som eksklusiv forhandlere af Mantall lifte tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige typer og modeller, der alle kan tilpasses efter behov. Se udvalget af Mantall herunder eller besøg vores store showroom i Hjørring.

 

Mantall lifte er blandt de bedste på markedet

Når du køber en hvilken som helst lift fra Mantall, får du ikke bare en kvalitetsmaskine, du får også en lift, som opfylder alle de krav, du måtte have.

Typisk har vores kunder forskellige behov ift. funktioner, brugervenlighed, sikkerhed og ikke mindst pris, og derfor forsøger vi også altid at ramme en sammensætning og en løsning, der opfylder alle de ønsker, der måtte være.

Prisen afhænger naturligvis af både model, type og hvilke tilpasninger og ekstraudstyr, man efterspørger, og det er altid muligt at kontakte vores salgsafdeling for et uforpligtende tilbud.

Køb eller leasing af Mantall lifte

Det er altid en investering, når der skal nyt materiel til maskinparken. Samtidig er vi bevidste om, at vores kunder ind imellem har behov for en lift i en midlertidig periode til et bestemt projekt, hvorfor det ikke kan svare sig økonomisk at købe liften fra ny.

Derfor har tilbyder vi også leasing af alle vores Mantall lifte, så du kun betaler en bestemt ydelse i den periode, du har behov for liften i.

Er du interesseret i at høre om dine leasingmuligheder og få et uforpligtende tilbud, kan du altid kontakte vores salgsafdeling.

Typer af lifte fra Mantall

I vores sortiment finder du bl.a. saxlifte, bæltelifte, søjlelifte og materialehejs fra Mantall samt maskiner med non-marking dæk, el- eller dieselmotor. Alt materiel fra Mantall er nøje udvalgt efter kvalitet, brugervenlighed og driftsikkerhed, så du altid er garanteret den bedst mulige maskine.

Service døgnet rundt

Skulle du opleve nedbrud eller nedetid på din Mantall lift, eller får du brug for hjælp, skal du blot benytte dig af vores service, som er tilgængelig 24/7.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at driften kører som forventet, og at nedetid er en omkostningsfuld affære. Derfor står vi altid klar til at hjælpe uanset hvornår på dagen, ugen og året, du har brug for vores services.

Besøg vores showroom i Hjørring

Ved vores hovedkontor i Hjørring finder du også vores 1000 kvadratmeter store showroom, hvor alle vores maskiner og materiel er på display. Du kan til enhver tid bestille en fremvisning af en hvilken som helst lift fra Mantall – eller af hele sortimentet, hvis du ønsker det.

Vi står klar til at tage imod dig, og vores passionerede sælgere fortæller altid gerne om vores lifte og fremviser deres funktioner.

Du kan booke fremvisning i vores showroom ved at kontakte Erik Nicolaisen på nic@conmas.dk eller på telefon +45 99 23 52 35.

Book en demo af Mantall lifte

Overvejer du, om en lift fra Mantall er det rette valg for din virksomhed eller dit projekt, så har du mulighed for at booke en demonstration af vores lifte.

Vi starter altid med en dialog, hvor du fortæller, hvilke behov liften skal opfylde, samt hvilke forventninger du har til funktioner, brugervenlighed og lignende. Vores kunders tilfredshed er altafgørende for os, og når vi har fået afdækket dine behov, finder vi frem til hvilken lift i vores sortiment, der bedst matcher dine ønsker.

Herefter leverer vi liften på din adresse, så du i en aftalt periode kan prøve liften af og finde ud af, hvordan den er i daglig brug.

Vi oplever, at mange af vores kunder kommer bedst igennem købsprocessen på denne måde, og det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at booke en demonstration.

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for demo, eller har du udset dig en bestemt maskine, du gerne vil prøve, inden du beslutter dig for at købe den, så kontakt:

Erik Nicolaisen
Key account manager, Scandinavia
Tlf: +45 99 23 52 35
Mail: nic@conmas.dk