Gratis fragt
8 dages returret
12 måneders garanti
0
Ring +45 99 235 235

Officiel LGMG-forhandler

Vi er glade for at kunne annoncere, at Conmas er officiel forhandler af LGMG i Danmark. Derfor kan du nu finde kvalitetslifte fra LGMG i vores omfattende sortiment.

Ligesom Conmas har LGMG stor erfaring inden for lifte, og liftproducenten er kendt for deres innovative teknologi og pålidelige produkter, herunder et stort udvalg af eldrevne lifte. Samarbejdet med LGMG giver os dermed mulighed for fortsat at kunne forsyne vores kunder med det bedste udstyr på markedet.

LGMG leverer lifte af høj kvalitet til forskellige industrier over hele verden, og som den eneste officielle forhandler af LGMG-lifte i Danmark kan vi hos Conmas nu tilbyde et endnu større udvalg af lifte, der er skræddersyet til forskellige behov og budgetter.

Med liftene fra LGMG bliver vores sortiment udvidet med saxlifte, mastlifte og bomlifte i forskellige størrelser, der kan anvendes til alverdens opgaver i højden. Uanset om det er til bygge- og anlægssektoren, vedligeholdelsesarbejde eller noget helt tredje, kan vi levere pålidelige LGMG-lifte. Blandt andet kan du nu finde eldrevne lifte med arbejdshøjder fra 6 meter og helt op til 30 meter i Conmas’ store sortiment.

LGMG er langt fremme i udviklingen af lifte baseret på el- og lithiumteknologi. Med fokus på miljøvenlige løsninger har LGMG udviklet lifte, der kører på el, og disse lifte tilbyder ikke kun forbedret energieffektivitet, men reducerer også emissioner og støjniveau i forhold til brændstofdrevne lifte.

Som altid er Conmas klar med den nødvendige ekspertise og rådgivning, når du som kunde skal vælge LGMG-lifte til dine specifikke behov. Vores erfarne team vil gladeligt vejlede dig om de bedste løsninger og sikre, at du får mest muligt ud af din investering i lifte.

Kontakt os i dag for at bestille eller høre mere om de innovative lifte fra LGMG. Vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige løsning til dig.

Kontaktinfo

Conmas
Frederikshavnsvej 295
9800 Hjørring, Danmark

Tlf: +45 99 235 235
Mail: info@conmas.dk

CVR: 33863748

Aktuelt & Nyheder
Se alle nyheder

Udfyld formularen for prisforespørgsel

Prisforespørgsel