Mantall bæltelift køb hos Conmas

Hos Conmas har vi følgende bæltelifte fra Mantall til salg:

Viser et enkelt resultat

Salg af bæltelifte fra Mantall er en del af vore sortiment pga.  materiellets mange egenskaber

  • let at manøvrere
  • høj stabilitet selv i ufremkommeligt terræn
  • moderne teknologi

hos Conmas finder du Mantall bæltlift til salg med en arbejdshøjde på 8 m som nås på bare 32 sek. Bæltlift fra Mantall kan også fås med støtteben for at fremme stabiliteten. Støtteben sikrer dig, at du oplever en høj stabilitet hver gang, uanset på hvilket terræn du operer.

Sakslift udstyret med bælter sikre, at materiellet kan operer i forskellige terræn uden at gå på kompromis.

Har du spørgsmål eller overvejer du køb af Mantall bæltelift,  så ser vi frem til at høre fra dig. Du kan uforpligtende kontakte os i dag.

Erik Nicolaisen
Key account manager, Scandinavia
Tlf: +45 99 235 235
Mail: nic@conmas.dk

Mantall bæltelift pris

Vi ankerkender, at der ikke findes ens kunder. Derfor tilbyder vi selvfølgelig kundetilpassede løsninger. En Mantall bæltelift pris afhænger bl.a. af model og ekstraudstyr, dermed vil prisen variere.

Vi vil rigtig gerne tage en uforpligtende snak med dig, hvis du er interesseret i Mantall bæltelift pris. Så kan vi sammen klarlægge dine behov og tage en dialog om mulighederne og priser.

Køb eller leasing af Mantall bæltelift

Køb af Mantall bæltelift er ideelt, hvis du har behovet for, at den skal indgå som en fast og langsigtet del af din maskinpark. Skal du derimod anvende en bæltelift for en periode,  så er det bekosteligt at investere i et køb, hvorimod en leasing af Mantall bæltelift kun er en omkostning, så længe du leaser den.

Hos Conmas tilbyder vi leasing af Mantall bæltelift til vores kunder.

Vi fortæller gerne mere om leasings muligheder, hvis du er interesseret. Vores sælger Erik Nicolaisen står klar ved telefonen eller mail til en uforpligtende snak med dig.

Service 24/7

Alt materiel hos Conmas gennemgår et kvalitetskontrol, inden det forlader os og tager afsted mod kunden. På den måde sikrer vi, at du modtager dit køb, som er klar til direkte at indgå i driften af din maskinpark.

Skulle du opleve nedbrud eller nedetid, og du får brug for hjælp, hvor du ikke selv kan løse udfordringen, så skal du blot benytte dig af vores service, som er tilgængelig 24/7.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at driften kører som forventet, og at nedetid er omkostningstung.

Får du brug for service, kontakter du vores sælger, som er din faste kontaktperson.

Besøg vores showroom og oplev Mantall bæltelift

Vores showroom er beliggende sammen med vores hovedkontor og administrationen i Hjørring.

Du kan til enhver tid booke en fremvisning i vores 1000 kvm store showroom.

Alt materiel får du mulighed for at se i showroomet, både Mantall og vores eget brand Conmas.

Du bestemmer, hvad du ønsker at se nærmere på. Vi har altid materiel på lager, hvorfor du kan se hele vores sortiment.

Ved en fremvisning i vores showroom kan du opleve materiellet tæt på og dets funktioner.

Du booker tid til at besøge vores showroom gennem Erik Nicolaisen, hvis du blot sender ham en mail, eller giver ham et kald eller udfylder vores kontaktformular længere oppe på siden.

Et besøg i vores 1000 kvm showroom er helt uforpligtende – Vi glæder os til at byde dig/jer velkommen!

Her finder du adressen.

Book en demo af Mantall bæltelift

Inden du foretager køb af Mantall bæltelift, synes vi, at det er vigtigt, at vi sammen finder den bedst passende bæltelift til dig. Som en service hos Conmas tilbyder vi vores demo-service. Her kan du uden beregning og helt uforpligtende få en Mantall bæltelift på prøve inden du foretager et endeligt køb.

Vi anbefaler alle vores kunder at få en demo, vi leverer demoen hos kunden i hele DK.

Ved at benytte dig af vores demo-service, så kan du i højere grad vurdere, om produktet lever op til dine krav og behov, samt hvordan den er i drift. Vi tager selvfølgelig altid en dialog med vores kunder først om deres behov, og forsøger at finde frem til den bæltelift, som er bedst passende. Dog ved vi, at køb af bæltelift kræver en større overvejelse, og vores kunders tilfredshed er alt afgørende for os.

Ønsker du at prøve vores Mantall bæltelift? Så leverer vi demoen hos dig, du skal blot kontakte os for en booking af demo.

Book Mantall bæltelift-demo hos Conmas ved at tage kontakt til:

Erik Nicolaisen
Key account manager, Scandinavia
Tlf: +45 99 235 235
Mail: nic@conmas.dk