Gratis fragt
8 dages returret
12 måneders garanti
0
Ring +45 99 235 235

Velkommen til det nye conmas.dk

Vi er glade for at kunne byde velkommen på vores helt nye og forbedrede hjemmeside! Vi har arbejdet hårdt på at forbedre brugeroplevelsen og gøre det nemmere for dig som kunde at finde de produkter og oplysninger, du søger.

Den nye hjemmeside har et rent og moderne udseende, og det er blevet lettere at navigere rundt på siden. Vi har opdateret både beskrivelser og billeder på hele siden for at gøre det mere enkelt at finde information om de produkter og services, vi tilbyder. 

En af de største forbedringer er vores webshop, hvor det nu er muligt at købe et udvalg af vores produkter online. Du kan f.eks. klikke en palleløfter eller pallestabler i kurven og få den leveret direkte til din adresse efter få dage – hurtigt og enkelt. 

Du kan selvfølgelig stadig bestille trucks og lifte, der er særligt tilpassede dine behov, ligesom vi fortsat tilbyder service og reparation af maskiner og udstyr fra alle mærker. Udforsk vores udvalg af produkter og services her på siden, eller kontakt os på telefon 99 235 235 for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

Vi håber, at den nye hjemmeside vil gøre det lettere for dig som kunde at lære mere om vores virksomhed og finde de produkter og services, du har brug for. Vi vil fortsat arbejde på at forbedre og opdatere hjemmesiden løbende, så den fortsat er relevant og nyttig.

Kontaktinfo

Conmas
Frederikshavnsvej 295
9800 Hjørring, Danmark

Tlf: +45 99 235 235
Mail: info@conmas.dk

CVR: 33863748

Aktuelt & Nyheder
Se alle nyheder

Udfyld formularen for prisforespørgsel

Prisforespørgsel