Gratis fragt
8 dages returret
12 måneders garanti
0
Ring +45 99 235 235

Mød Conmas på Transportmessen i Herning

Hos Conmas ser vi frem til at deltage på Transport 2023, Skandinaviens førende messe for transportbranchen. Fra den 20. til den 22. april er vi at finde på stand M9724 i Messecenter Herning.

Transportmessen er en vigtig begivenhed for alle, der arbejder med transport og logistik, og vi glæder os til at møde både kunder og kolleger i branchen. Vi ser messen som en god mulighed for at følge udviklingen i branchen samt vidensdele og samle inspiration, så vi fortsat kan forsyne vores kunder med den nyeste teknologi og innovative produkter.

Klik her for at læse mere om messen, se udstillere, købe billet m.m.

Vi byder velkommen på vores stand, hvor du kan se de seneste produkter og løsninger inden for trucks, palleløftere, stablere og lifte. Vores team står selvfølgelig klar til at fortælle mere om alle vores produkter og services, og vi hjælper gerne med at finde den bedste løsning til at dække dine behov.

Er du interesseret i at se de nyeste muligheder inden for transport, logistik, materialehåndtering og personløft? Besøg vores stand på Transportmessen i MCH Messecenter Herning fra den 20. til den 22. april. Vi glæder os til at se dig!

Kontaktinfo

Conmas
Frederikshavnsvej 295
9800 Hjørring, Danmark

Tlf: +45 99 235 235
Mail: info@conmas.dk

CVR: 33863748

Aktuelt & Nyheder
Se alle nyheder

Udfyld formularen for prisforespørgsel

Prisforespørgsel